cd_mobil

WEBBDESIGN 

LÄTTNAVIGERADE & STILRENA HEMSIDOR, FORMSPRÅK & PERSONLIGA REALTIONER. FRÅN IDÉ TILL REALITET MED KÄNSLA & STRUKTUR.

LÄTTNAVIGERAD & ENHETLIG

Är er hemsida lättnavigerad, enhetlig och responsiv? Eller har ni kanske idag en hemsida som är i behov av ny design och ett enhetligt bildspråk? Idag ställs allt högre krav från konsumenter på lättnavigerade och responsiva hemsidor. Man vill som kund möta en tydlig och väl fungerande hemsida på alla enheter;  mobiltelefoner, surfplattor och datorer.

Citydesign hjälper Er att anpassa/designa om företagets befintliga hemsida, alternativt skapa en helt ny hemsida från grunden, med allt vad det innebär från design till tekniskt ​​​utförande för att spegla er vision på bästa sätt.

INNEHÅLL & DESIGN

Vi tittar på era önskemål, behov och förutsättningar kring en hemsida innan vi går igenom detaljer kring upplägg och utseende samt fastställer en tidsplan. Layout, färger, typsnitt, bilder och text anpassas efter er verksamhet. För oss är det viktigt att reflektera den vision och det bildspråk ni vill förmedla till era kunder. Vi skapar ett lättnavigerat och responsivt utseende som gör er hemsida väl fungerande fungerande i såväl datorer som på mobiltelefoner och surfplattor.

BILDER & FOTON

Bildspråket är en viktig del för att skapa en enhetlig stil på sin hemsida för att på bästa sätt förmedla visionen av sin verksamhet. Vi bildhanterar befintliga bilder, tar fram nya eller fotograferar om så önskas, allt för att skapa den känsla ni söker. Vi åtar oss även att uppdatera bilder på hemsidan, beskär, bildhanterar etc., allt för att ni ska få ett enhetligt intryck i er hemsidemiljö.

DOMÄNNAMN, PLATTFORM & E-MAIL

Vi kan hjälpa er med de tekniska aspekterna så som registrering/ompekning av domännamn, flytt av text, bilder och information från befintlig sida om sådan finns, registrering av e-mail etc. Tillsammans kommer vi överens om ett upplägg som känns bekvämt och smidigt för er.

PROJEKTTID & KOSTNAD

Då varje företag och hemsida är unik, lämnar vi offert och tidsplan först efter vi tittat på ert företags förutsättningar och behov. Beroende på om hemsidan ska skapas från grunden, eller om det finns en informativ sida att utgå ifrån, påverkar prisbilden och tidsplanen. Vi är öppna för olika typer av upplägg och trivs i en personlig och nära dialog där vi resonerar oss fram till ett bra upplägg som passar er verksamhet. Webbutrymme, domännamn och e-mailadresser är separata kostnader som tillkommer utöver Citydesigns pris. Kontakta oss för en offert anpassad till era önskemål: info@citydesign.se

WEBBSHOP

Vi hjälper även till med att skapa e-butiker, kontakta oss för mer information.

UTBILDNING & UNDERHÅLL

Vi utbildar er i den plattform vi arbetar i om ni önskar, så ni själva kan sköta uppdateringar framöver, alternativt åtar vi oss att underhålla er hemsida löpande. »

EXEMPELSIDOR

Nedan ett axplock av de hemsidor vi skapat, vi jobbar löpande med olika projekt inom webbdesign & layout.