top of page

Hemsidor & webbdesign

Är er hemsida eller webbshop lättnavigerad, enhetlig och responsiv, eller har ni en befintlig som är i behov av ny design och modernare bildspråk?

 

Det ställs allt högre krav från konsumenter på lättnavigerade och responsiva hemsidor, man förväntar sig som kund att möta en tydlig och väl fungerande hemsida på alla enheter; datorer, mobiltelefoner och surfplattor.

 

Citydesign designar om företagets befintliga hemsida eller webbshop efter de förutsättningar som finns, alternativt bygger en ny från grunden, med allt vad det innebär från design till tekniskt utförande, för att spegla ert företags vision på bästa sätt.

citydesign_desk.png

Innehåll & design

Vi tittar på era önskemål, behov och visioner för en hemsida innan vi går igenom detaljer kring upplägg och utseende samt fastställer en tidsplan. Layout, färger, typsnitt, bilder och text anpassas efter er verksamhet. Vi skapar ett lättnavigerat och responsivt utseende som gör er hemsida väl fungerande fungerande i såväl datorer som på mobiltelefoner och surfplattor. För oss är det viktigt att spegla den vision och det bildspråk ni vill förmedla till era kunder.

cd_logga_stamp.png

Bild & layout

Bildspråket är en viktigt för att skapa en enhetlig stil på hemsidan och för att på bästa sätt förmedla visionen av sin verksamhet. Vi bildhanterar befintliga bilder, tar fram nya eller fotograferar om så önskas, allt för att skapa den känsla ni söker. Vi åtar oss även att uppdatera bilder på hemsidan, beskära, bildhantera etc., allt för att ni ska få ett enhetligt intryck i er hemsidemiljö.

Vi bildhanterar och anpassar även foton och bilder till era sociala medier samt utformar logotyper, presentationsmaterial, broschyrer och annonser till er verksamhet om så önskas.

cd_ipad_mall_1.png

Domän & SEO

Domännamn | plattform | mail

Vi kan hjälpa till med de tekniska aspekterna så som registrering av domännamn, flytt av text, bilder och information från befintlig sida om sådan finns, registrering av e-mail etc. Tillsammans kommer vi överens om ett upplägg som känns bekvämt och smidigt för er.

 

Sökoptimering | SEO

SEO (search engine optimization) är inställningarna man gör för att sökmotorer som tex. Google ska kunna hitta hemsidan när någon söker efter produkter eller tjänster som ert företag erbjuder. När man syns på rätt sätt kan fler besökare hitta till hemsidan och ni kan nå fler kunder. Citydesign kan hjälpa till med grundläggande SEO för er hemsida om ni så önskar.

Kostnad & underhåll

Då varje hemsida är unik, lämnar vi offert och tidsplan först efter vi tittat på era önskemål och behov. Beroende på om hemsidan ska skapas från grunden, eller om det finns en informativ sida att utgå ifrån, påverkar prisbilden och tidsplanen. Vi är öppna för olika typer av upplägg och trivs i en personlig och nära dialog där vi kommer fram till ett upplägg som passar er verksamhet. 

 

Vi utbildar er i den plattform vi arbetar i om ni önskar, så ni själva kan sköta uppdateringar framöver, alternativt åtar vi oss att underhålla er hemsida löpande.​​

Webbutrymme, domännamn, e-mailadresser och grafiska uppdrag är separata kostnader som tillkommer utöver grundpriset för design av en hemsida.

cd_black_desktop.png
cd_logga_stamp_kontakt.png
bottom of page